Центар за креативан раст и развој „Добар дан“, Бања Лука

logo-sa-slovima-novi

Током фебруара, марта и априла 2015. године, остварена је сарадња са Центром за креативан раст и развој „Добар дан“ из Бања Луке, која се успешно наставља. У фебруару, наш гост је била директорка Центра, дипломирани педагог Ивана Касер Вукелић и са њом је у нашим просторијама у Београду снимљен дужи разговор. Он је послужио као основ за неколико видеа – приказа рада тог бањалучког Центра, чија је делатност посвећена раду са децом.

У фокусу сарадње је један крајње несебичан и пожртвован рад са најмлађима који излази далеко ван уобичајеног појма те речи. Наиме, нашу пажњу привукао је  професионалан и стручан приступ који је изузетно обогаћен разноврсним садржајима, од усмерене физичке активности до вешто вођеног креативног отварања малишана ка свету око нас. Све то потпомогнуто едукацијом из многих области. Заиста, Центар „Добар дан“ је место из којег родитељи излазе срећни, деца са осмехом а сви они једва чекају да се у њега врате.

Снимке и фотографије са локације обезбедио је бањалучки Центар. Снимке разговора у Београду, монтажу, ауторску музику и продукцију ради ЦДС.

Више о раду Центра за креативан раст и развој „Добар дан“ из Бања Луке, можете видети на њиховом Интернет сајту и Фејсбук страници:

http://www.dobardan.org

https://sr-rs.facebook.com/centar.dobardan

kreativni centar dobar dan, centar dobar dan Ivana Kaser Vukelic - img_5819_ivana_cds_edit_mala

 

kreativni centar dobar dan, centar dobar dan Ivana Kaser Vukelic, Ivana Vukelic izvestaj-01